luni, 17 mai 2010

UNDE SI CAND PUTEM PURTA PERLE



Perlele nu vor ieşi niciodată din moda - ele sunt întotdeauna un semn de înalta clasă şi un accesoriu tradiţional din orice garderoba, care nu vă va dezamăgi. Nu am greşi dacă am spune că perle sunt pentru totdeauna. Este un “trebuie sa-l am” pentru orice femeie.

Deci iată o perspectivă despre cum poţi fi un exemplu de bun-gust şi totodata în pas cu moda. Există o nesfârşită oferta de perle de cultură şi de perle bijuterii de pe piaţă. Achiziţionarea lor nu vă va costa o avere, poate fi ceva foarte distractiv şi v-ar putea inspira chiar în a fi creativă, în a descoperi asocieri inedite.


Unde şi când
O rochie simplă şi un colier elegant de perle va pot scoate din încurcătura, în cel mai scurt timp posibil, pentru orice ocazie festivă.

Un interviu pentru un nou job, o prima zi de munca la birou, o conferinţa, o întâlnire de afaceri – pentru toate acestea îmbrăcămintea nu ar trebui să mai fie o grijă: soluţia e simplă şi fără greş, un taior sau o cămaşă plus un colier simplu de perle. Nu puteţi greşi cu aceasta alegere (cum aţi putea risca purtând alte gablonţuri, accesorii pestriţe sau aur opulent) iar prima impresie, aceea de seriozitate si eleganta, va este asigurata. Pentru a doua si treia… aici depinde de personalitatea dumneavoastră si de multe altele. Insa prima impresie contează, nu ?

Iar peste ani şi ani, când nepoţica ta va răscoli “podul cu vechituri” sau va scormoni după cutii uitate prin sertare, colierul acesta de perle abia descoperit îi va aduce o nepreţuita bucurie !

Daca ţi-ai imaginat pentru o clipă că perlele sunt de modă veche, că iţi dau un aspect demodat, ei bine, mai gândeşte-te
Aşadar, iţi doreşti sa porţi un colier din perle? O brăţară elegantă? O pereche de cercei discreţi ? E o problema de stil de ocazie şi de imaginea pe care vrei să o obţii. E alegerea ta, iar opţiunile sunt fascinate….