luni, 17 mai 2010

5 MODURI DE PURTARE A PERLELOR






Ca accesoriu de modă, perlele nu mai sunt un simbol al regalităţii, al opulenţei sau al faimei. Aveţi posibilitatea să purtaţi un colier din perle pentru a atinge orice “look”, o artă variind de la imaginea din portretul oficial al “primei doamne” Michelle Obama, până la un look casual, de vineri după amiaza, cu blugi şi perle.
Colierele din perle nu mai sunt limitate la alb-negru, odată cu apariţia perlelor de apă dulce acum sunt disponibile multe colori şi forme diferite oferindu-ne mai multe opţiuni şi variaţii în modul de a le purta. Ca accesoriu, colierul de perle e poate insuficient utilizat deoarece este încă privit ca o piesă de modă pentru cei bogaţi şi faimoşi, doamnele încă îl mai consideră un element pretenţios. În funcţie de hainele dumneavoastră, de linia decolteului, de talie şi forme, dacă doriţi să atingeţi o imagine elegantă, o ţinută „haute-couture”, o imagine de zeiţă de modă sau o ţinută ocazională lejeră, puteţi alege din multitudinea de variante. Iată aici câteva sfaturi :
1. Pentru a obţine o impresie de simplitate elegantă, purtaţi un singur colier simplu sau dublu, într-o singură culoare cum ar fi negru sau alb sau în nuanţe apropiate, cum ar fi diferite nuanţe de gri şi negru. Colierele din perle albe sunt o alegere perfectă ca bijuterii unice la rochia clasică neagră fapt demonstrat de Michellel Obama în portretul său oficial.
2. Dacă doriţi să faceţi o declaraţie, atunci alegeţi perlele mari în şir simplu. Asiguraţi-vă că restul tinutei este simplă, fară prea multe complicaţii in croială sau culori, pur şi simplu, astfel încât acest colier să ieasă în evidenţă ca o declaraţie de putere.
3. Pentru o strălucire plină de farmec, purtaţi colierul compact la baza gâtului, cu perle ce pot fi de diferite tipuri, marimi si nuanţe. Efectul este deosebit, mai ales în combinaţie cu o rochie de seară, cu umerii dezgoliti sau decolteu generos, este ţinuta perfectă pentru o cină sau alte evenimente oficiale.
4. Pentru a atinge un aspect “haute-couture”, purtaţi perlele dvs. împreună cu alte coliere. De exemplu, se ia un lung colier de perle singular şi se poartă simultan cu alte colier de o lungime uşor mai scurtă. Asiguraţi-vă că colierele au ar fi margelele utilizate sau culori similare. Nimic nu vă poate aduce mai uşor in pas ultimele tendinţe de moda decât acest stil eclectic inventiv.
5. Pentru a obţine un look „casual”, purtaţi perle cu un top simplu şi blugi. Colierele poat fi lungi sau scurte, în funcţie de bluza pe care o purtaţi.